Yogaresa till Malli 11-18 april

skogen på Mallis - Can Fanal
skogen på Mallis – Can Fanal

Totalt 13 yogapass fördelat på morgon och kväll. Mjuk morgonyoga Hatha/vinyasa yoga. Yinyoga på kvällen, frukost och lunch varje dag och middag ankomstdagen och avresedagen. Säng i dubbelrum. Wifi, Pool, transfer vid ankomst med rekommenderat flyg.

All mat vi äter är vegetarisk, närodlad och så ekologisk som möjligt, på Can Fanals använder man bara egen olivolja av högsta kvalitén. Frukt och dricka finns tillgänglig hela dagen.

På lugna Can Fanals kan du tillbringa hela dagarna på det sätt du önskar, du kan delta i morgonyoga och eftermiddagsyoga. Du kan stanna på Can Fanals och vila vid poolen och njuta av våren på Mallorca mellan yogapassen eller så kan du åka in till en av de mysiga byarna. Kanske väljer du att vandra upp bergen som ligger c:a 500 m därifrån. Läs mer om Can-Fanals på deras hemsida

Värdarna följer gärna med på en bergsvandringsutflykt.

Under vistelsen finns det gott om tid för egna aktiviteter eller härlig avslappning.

Yogan

Vi börjar mornarna med mjuk Hatha/Vinyasa yoga och vi startar med att medvetande göra vårt andetag med pranayama/andningsövningar och övergår till mjuka yogarörelser som värmer upp våra kroppar. Vi bygger upp närvaro och trygghet i vårt inre genom att bli mer medvetna om vårt andetag. Yogarörelserna/asanas utövar vi tillsammans med andetaget och skapar ett flöde i vår yoga. Oavsett om du är nybörjare eller har utövat yoga tidigare så kommer du att kunna vara med.

Någon morgon kommer vi att yoga på en av de intilliggande stränderna och möta den nya dagen.

Läs mer om vinyasayoga på http://www.yogapearls.se/vinyasa-yoga/

 

På eftermiddag/kvällsyoga leder jag yinyoga där vi stannar i varje asana/position ca 3-5 minuter. Vi börjar med meditation och pranayama och därefter utmanar vi oss i att ligga stilla och hitta inåt i vårt inre. Yinyoga är en lugn och meditativ yogaform där fokus ligger på kroppens bindväv/fashia. Det är framförallt områdena kring höften, bäckenbenet, låren och nedre delen av ryggraden som man jobbar med. Alla övningar utförs på golvet och varje asana/position hålls mellan tre till fem minuter. Genom att slappna av i musklerna hittar man djupare in i kroppen och in till faschian.

Läs mer om yinyoga på http://www.yogapearls.se/yinyoga/

Är du osäker eller nyfiken om någon av yogaformerna är du välkommen att maila mig på katarina@yogapearls.se så svarar jag så fort jag får tillfälle.

Related Posts

Leave a Reply

Arkiv

Kategorier