yinyoga våren 2018

Nu har jag planerat vårens yinyoga.
I december och fördjupade mig ytterligare i meridianernas påverkan i vår kropp. Så oerhört spännande, så nu är jag supertaggad på att ge kunskapen vidare till mina yinyogisar. Jag kommer utforma yinyogapass inspirerade efter olika element som eld, jord, trä, metall och vatten och de olika meridianerna i vår kropp.
 Yinyoga våren 2018 startar den 6 februari 18.30 på Brantingsgatan 41.

Vi behöver alla mer av inre stillhet och få uppleva den egna kontakten med det inre. Speciellt i den värld och när vi bor och lever i en storstad. Yinyogan skapar möjlighet att stilla sinnet och kroppens impulser och göra det möjligt att blicka inåt.

Eftersom andetaget och meditation är så otroligt välgörande kommer vi bekanta oss mer med vårt andetag genom pranayama meditationer. Yinyogan är en väg till medvetenhet och till att kunna meditera med ett lugn i kroppen.

Meridianer och de olika elementer kommer stå i fokus under den här kursen samt hur du med yinyogan kan stärka ditt inre och ditt sinne.

Kurs start är 6 februari och 12 tisdagar framöver. Sista tillfället är den 24 april 2018.

Start kl. 18.30 till ca 19.45.

Vissa tillfällen kommer vi kunna stanna en stund och dricka tea efteråt.

Kursavgift är 1.900 kr och det går bra att dela upp i två delar.

Är du sugen att gå i vår så tipsar jag dig att anmäla dig så snart du kan eftersom den blev fullbokad så snabbt i höstas. Jag kommer utöka med två platser i vår så vi kan vara totalt 10 st.

Sista bokningsdagen är den 28 januari 2018.

NAMASTE

”the divine in me recognizes the divine in you”

God Jul!

Related Posts

Leave a Reply

Arkiv

Kategorier