Igår var jag hos Anna-Lena och fick hjälp med mina otroligt spända muskler. Hon masserade min psoasmuskel, eller snarare tryckte hon på den för att spänningarna ska släppa. Därefter var det piriformis som fick sig en omgång. Hon tryckte, masserade och töjde mina muskler i och runt bäckenet. Tydligen är jag otroligt spänd runt det området. Mina axlar och skuldror, det området som jag trodde var mest spänt var inte alls lika kompakt. Efteråt var det en otroligt stor skillnad i och runt höfterna. Det kändes mycket ledigare, mjukare och jag tyckte till och med att min gång var annorlunda. Anna-Lena är en äkta trollkvinna!

Som alltid när jag varit på OmYoga så tar jag mig en lov inne på Åhlens. Det finns så mycket fint och snyggt. När jag var inne på väskavdelningen så kommer det en stark känsla samtidigt som en tanke sköljer över mig. Har vi dödat djur bara för att vi är fåfänga? Det är nästa uteslutande väskor av skinn, det är väldigt många väskor, i olika storlekar och modeller. Det går kvinnor omkring och titta på väskor och de har redan väska av skinn, som dessutom ser rätt ny ut. Jag dömer inte, jag vill också ha en ny väska. Men känslan var så stark och överväldigande och jag nästan hörde djuren skrika. I hela min kropp kände jag hur fel det är. Vart ska det sluta? Vi kan inte fortsätt konsumera på det här omfattande sättet. Vi behöver hitta ett sätt att hantera konsumtionen till rimliga gränser.

När jag sen kliver på T-banetåget mot Slussen hamnar jag mittemot en kille med Djurens rätt i samhället knappar på sin jacka och väska!

Related Posts

Leave a Reply

Arkiv

Kategorier