Detox dag 1

Hela våren har jag gått och sneglat på Buddha Spa Detox helg och funderat på om jag ska gå. Till slut bestämde jag mig och fick med mig en av mina bästa vänner också. Efter alla förkylningar och den här tunga vintern så känns det helt underbart att äntligen få starta sommaren med att rensa mitt inre, göra en restart helt enkelt.

Jag har förstått att jag inte kan göra en detox själv utan behöver hjälp och stöd. Jag mjukstartade detoxen redan igår och idag har jag gått nästan fullt ut. Men jag blev så himla hungrig på förmiddagen så jag blev tvungen att äta två bananer på förmiddagen.

Vi har fått information om vilka grönsaker och frukter som vi kan äta, och recept på en detox smoothie att dricka på morgonen och lite andra instruktioner.

Det ingår en helt fantastisk massage. Det var en mjukgörande och omhändertagande massage som mjukade upp musklerna och gick in på djupet. Helt underbar. Jag hade haft ont i huvudet hela dagen men Annika masserade bort den. Sen gjorde vi mjuka yoga asanas och pranayama övningar. Sov som en nyfödd baby den natten.
Nedan är några bilder från Budda Spa.  Här är länk till Annikas blogg Conscious life bloggen, där hon lägger ut recept och tips om hur man kan äta mer nyttigt.

20130611-220411.jpg

20130611-220307.jpg

20130611-222459.jpg

Related Posts

Leave a Reply

Arkiv

Kategorier